Skolor, företag & organisationer

Utbildning & Workshop

Maja är så mycket mer än en byrå. Vi älskar att träffa nya människor, att lära oss av andra och att dela med oss av vår erfarenhet och kunskap. Därför håller vi i utbildningar, workshops och föreläser. Alla våra kurser och workshops kan anpassas efter ditt unika ändamål.

Rörligt på sociala medier 🎬

Denna workshop är utformad för att rusta er med de verktyg som behövs för att självständigt producera innehåll som står ut på era sociala medieplattformar.

Vi delar med oss av beprövade metoder, sociala trender och effektiva strategier för att skapa mångsidigt innehåll som lämnar avtryck.

Vi dyker in i filmens värld och vägleder er genom en effektiv filmproduktionsprocess, anpassad att fungera även med begränsade medel (mobilen är en kraftfull resurs). Vi kommer att fördjupa er kunskap i nyckelområden, inklusive konsten att rama in, hantering av ljusförhållanden och kvalitativt ljud.

Vare sig ni är nybörjare eller vill finslipa era befintliga kunskaper, kommer vår workshop att utrusta er med den kunskap som behövs för att ni på egen hand ska kunna skapa högkvalitativt innehåll som är lättproducerat, som inspirerar och som driver era marknadsstrategier framåt.

Kreativitet från Vänlighet 💡

I denna workshop utforskar vi hur vänlighet och positivitet inte bara skapar ett sundare arbetsklimat utan också främjar kreativitet och idégenerering.

Vi diskuterar viktiga ämnen som vuxenmobbing, fördelarna med att bemöta idéer med ett ”ja”, och hur en öppen och stödjande kultur kan lyfta hela arbetslaget. Genom en blandning av klassiska kreativitetsövningar och utforskandet av positiva tankesätt tar vi oss an utmaningar som stärker samarbetsförmågan.

Denna workshop passar perfekt för er som vill investera i era medarbetares välmående och företagets framtid. Oavsett om ni är en marknadsavdelning som vill utveckla er kreativa förmåga eller ett arbetslag som vill stärka en god kultur, kommer vår workshop kunna hjälpa er att främja en goare, mer kreativ och hållbar arbetsmiljö.

Utbildningar

Vårt mål är att uppmuntra alla kreativa personer till att nå sitt fulla potential! För visst vore väl Göteborg en trevligare stad om den sprudlade av ännu fler kreatörer? 

Vi tror inte på tråkiga undervisningsmetoder. Därför lägger vi mycket tid och energi på att ta fram utbildningar som engagerar, uppmuntrar och skapar energi.

Våra utbildningar sträcker sig över flera områden. Främst utbildar och föreläser vi inom följande; Film, Animation, Design & Kreativitet.

Inspirationsföreläsning

En rå, ärlig och personlig inspirationsföreläsning skräddarsydd för studenter inom kreativa utbildningsområden som digital design, marknadsföring och kommunikation. Beståndsdelar:

Om hur en kan hantera
– ett heartbreak
– en kollapsad lunga
– en livskris
– att gå in i väggen
– & vuxenmobbing

Vi bjuder på
– vårt sätt
– ärlighet
– kanelbullar
– ett jävligt bra serietips
– & råd för framtiden

Vill du veta mer?

Skriv ett meddelande så svarar vi så fort vi kan!