Poddstudio i Göteborg

Maja Studio

Letar du efter en podcaststudio i centrala Göteborg? Här har du Göteborgs kanske mysigaste, endast ett stenkast från Järntorget.

PANGPRIS 🎉

Lill-bokningen

Det här är ett fantastiskt alternativ för dig som vill ha tillgång till en inspirerande studio i centrala Göteborg, med professionell ljudutrustning för att spela in din podcast.

Lagom-bokningen

Podcastproduktion kan verka överväldigande i början, men det behöver det inte vara! Med vår hjälp blir det enkelt och smidigt. Du behöver bara dyka upp och fokusera på att skapa ditt innehåll. Vi tar hand om all teknisk utrustning och postproduktion så att du kan slappna av och känna dig trygg. Tillsammans tar vi fram en färdig ljudfil som du känner dig nöjd med, klar att publicera.

Stor-bokningen!!

Wow! Med detta paket får du inte bara en ljudtekniker och en proffsigt klippt och mixad podcast. Paketet inkluderar även en videopodd-version samt en unik podd-jingel skapad efter dina önskemål. Dessutom blir du välkomnad med bubbel och snacks. Ett komplett super-erbjudande helt enkelt!

Egen unik jingel! 🎸🥁

Ge din podcast ett distinkt ljudavtryck med vår skräddarsydda poddjingel-tjänst. Vi hjälper dig att bygga en stark ljudidentitet som förstärker ditt varumärke och gör ditt innehåll minnesvärt. Kontakta oss idag för att skapa en perfekt ljudsignatur för din podcast.

Vill du hyra vår poddstudio?

Skicka en bokningsförfrågan så berättar vi mer 🙌

I samtliga podd-paket får du tillgång till vår 77kvm stora lokal på Göteborgs kanske bästa adress, tillgång till kaffebryggare, kyl och pentry.

Här hittar du Maja Studio