Om Maja

Maja är en liten design- och kommunikationsbyrå i Göteborg, som drivs av Frida och Lollo. Vi trivs som bäst när vi får arbeta kreativt och har lika stor passion för idéprocessen som skapadeprocessen. Maja är en liten byrå, fast med stora muskler. Vi brinner för att arbeta med goa personer och varumärken med samma vision som oss – att skapa något minnesvärt. 

Vad vi gör

Vi erbjuder en mångsidig palett av tjänster, från filmproduktion och fotografi till digital design och marknadsföringsstrategier. Till oss hör kunder av sig som behöver hjälp med att stärka sitt varumärke, strategiskt och visuellt, för att hitta sin plats på sociala medier eller för att ta fram kampanjer från idé till produktion och slutresultat.

Vi brinner för design, film och varumärken. Vår spetskompetens ligger i just den trion av områden. Det bästa vi vet är storytelling, att skapa berättelser som berör. Vår ständiga vision är som sagt att skapa något minnesvärt, dels för oss, men framförallt för de varumärken vi tror på. Det absolut bästa vi vet är när vi lyckas med det riktigt bra!

– Kampanj
– Kommunikationskoncept
– Sociala medie-strategi
– Målgruppsanalys
– Varumärkesstrategi
– Kanalhantering

– Grafisk profil
– Logotypdesign
– Animation
– Illustration och infografik
– Webbdesign
– Foldrar och broschyrer

– Foto & filmproduktion
– Animation
– Contentproduktion
– Livesändningar
– Podcastproduktion
– Podd- & radiojinglar

Vad som är viktigt för oss

När vi startade Maja gjorde vi det för att ha kul på jobbet. Vi ville forma en plats där passion och arbete flyter samman. Vi tror nämligen att en trivsam och rolig arbetsplats ökar prestationen och leder till bättre resultat. Vi tycker såhär: Det viktigaste är att ha kul och att vara snäll. Och det är Majas motto.

Vi säger inte ja till alla erbjudanden – vi arbetar endast med de företag som matchar vår värdegrund. Därför arbetar vi med projekt som vi kan stå bakom och vara stolta över. Vi gillar snälla personer och företag med goda värderingar. Då kan vi driva projekt med det brinnande engagemang som krävs för att uppnå ett gott resultat.

Det här är vi

Frida Müller

AD & Designer

Lollo Välitalo

AD & Fotograf