Visitkort - Improverket

Bakgrund

Improverket är experter på att kombinera underhållning med företagsutveckling. Med sina workshops hjälper de företag och organisationer att förbättra sin kreativitet och samarbetsförmåga. Improverket kontaktade oss i behov av nytt fysiskt marknadsföringsmaterial, så som visitkort eller folders, för att på ett smidigt sätt kunna dela med sig av sina tjänster och kontaktuppgifter vid nätverkande.

Resultat

Genom att hitta en balans mellan ett visitkort och en folder, skapade vi ett smidigt format som ger en lätt och lagom inblick i vilka Improverket är och vad de gör, samtidigt som lekfullheten och lättsamheten fick sitt utrymme i både tonalitet och design. Det blev en kul visitfolder, helt enkelt!

Kategori

Design, Foto, Copy

Ett fräschare uttryck

Den nya designen som tagits fram har också blivit en grund för framtida grafiska riktlinjer, vilket kommer hjälpa till att definiera och förstärka Improverkets visuella identitet framöver. Det ljusa uttrycket som får färgerna att poppa stärker Improverkets varumärke och understryker nu mer än tidigare det roliga, pigga och professionella som Improverket är.